tiistai 15. toukokuuta 2012

Kevätkausi 2012 !

Tää kausi meni tosi nopeeta ohi ja tuntuu siltä et iha justiin vasta aloteltiin ohjelman tekoa ja jännitettiin ekoja kisoja ! :) Ekat kisat oli siis Wasa cup 17.3. Suoritus ei ollu todellakaan sitä mitä lähdettiin hakemaan, sillä virheitä tuli vaikka kuinka paljon ja se näkyi pisteissä. Pisteet siis oli 15.8...Bonusta tuli 0,2 elämyksestä. Oltiin siis aika pettyneitä, mutta tämä riitti kuitenkin toiseen sijaan.





 Seuraavat kisat oli Espoo cup 25.3 joihin päätettiin laittaa sitten kunnon tsemppi päälle, treenailtiin ahkerasti virheitä korjaillen edeltävä viikko. Kova työ näkyi iloksemme pisteissä, jotka siis olivat 19.41(0.2 miel.pain.kok.)! Oltiin tosi onnellisia ja hämmentyneitä, mutta muutoksien jälkeen suoritus oli paljon varmempaa. Näillä pisteillä saatiin siis Espoosta hopea mitalit.




Aluekisoissa(14.4) tulikin vastaan seuraava suuri pettymys. Meidän nosto siis epäonnistu täysin, mikä näkyi lopussakin suorituksessa eriaikaisuutena ja paniikkina. Fiilikset oli aivan kauheet ja kaikki vaan itki siihen asti kun tuli meidän pisteet, ja eipä siihen itku loppunu sillä pisteet olivat pettymys 17.22 (+0.1 miel.pain.kokonaisuus). Saatiin kuitenkin sarjamme korkeimmat pisteet ja voitimme aluemestaruuden. :)



Vipa koitos olikin sitten kilpasarjojen mestaruuskisat jotka oli kaksi päiväiset. Aluekisojen jälkeen teimme pari isoa muutosta kuten noston muuttaminen. Pari viikkoa tosi kovaa treeniä tuotti tulosta, sillä voitettiin 14-16 sarjan mestaruus yht. pistein 41.95! :) Lauantain suokka oli kauden paras, vaikka tasapainoissa näkyi vähä horjumista. pisteet oli 20.80(Bonus miel.pain,kok.), joista oltiin superilosia. Päätettiin yhdessä, että ei kuunnella muiden joukkueiden pisteitä, joten ei tiedetty yhtään miltä sijalta oltiin lähössä sunnuntain finaaliin. Kun mentiin matolle sunnuntaina fiilis oli aivan mahtava! Kiitos siitä kaikille kannustajille:) Suoritus oli vielä parempi kuin lauantain ja pisteetkin nousivat sen mukaisesti. Pisteet oli 21.15 (Bonus miel.pain.kok.) Kun kuultiin yhteispisteet, tajuttiin että voitettiin ja fiilis oli IHAN HUIPUSSAAN:) Onnea vielä muille mitalisteille Violalle ja Kvarkeille ! :)






Kausi sisälsi pettymyksiä ja huippuhetkiä, tästä lähetäänki hyvin mielin jatkamaan ens kauteen ! (Keiloilla JÄIKS!) :d Vielä pari kuvaa kaudesta...:)






2 kommenttia:

  1. MITÄ TEIL TAPAHTU NOSTOSSA ALUEKILPAILUISSA ? O:

    VastaaPoista
  2. no siis jenna liukastu heti siinä nousuvaihees meten selältä ja tippu alas ja sit emmilläki oli vähä vaikeuksia päästä ylös, ja sit se oli sellasta säätöä ku kukaa ei tienny mitä pitäis tehä ja sit kaikki vaa seiso :d

    VastaaPoista