torstai 18. syyskuuta 2014

Kuulumisia!





Heips!

Anteeks taas tästä hirveen pitkästä postaustauosta :S Aateltiin kuiteski tulla kertoo nyt, että mitä meille tällä hetkellä kuuluu  ja mitä kaikkee täs muutaman kuukauden aikana on tapahtunu (:
Varautukaa siis paljon kuvia sisältävään postaukseen :D

Kesä meillä kului peruskuntoa treenatessa ja siinä, että muisteltiin kuinka niitä keiloja oikein pyöritettiinkään. Päästiin myös rentoutumaan Miksun mökille ja kävästiin samalla reissulla Tuurin Köysiseikkailupuistossa. (siitä oli kyl rentoutuminen kaukana :D )


Edettiin sielä sellasia erilaisia ratoja, jotka oli toinen toistaan vaikeempia ja nousi aina vain korkeammalle.





Köysipuiston jälkeen meidän matka jatkui Tuurin Kyläkauppaan ostoksille. Ruokaa kasautui kärryyn sen verran paljon, ettei kenenkään tarvinnut nähdä nälkää viikonlopun aikana :D

Kun päästiin mökille niin suunnattiin melkeinpä heti uimaan. Osa meistä oli varmaan viikonlopun aikana enemmän vedessä kuin rannalla :D Mentiin sellasella jännällä kumipatjan tyylisellä jutulla ( mikähän sen oikee nimi on? xd ) joka oli kiinnitetty moottoriveneen perään. Siitä löytyy video meidän instagramista!

Viikonloppu oli omalta osaltaan startti uuteen kauteen, mutta myös vanhan kauden päättärit yhtä aikaa. Puhuttiin kuluneesta kaudesta ja suunniteltiin tulevaa.




 
Lähdetään siis syksyn kisoja kohti yhdeksän tytön voimin ja välineenä meillä on keilat.
Muutoksia viimekauden kokoonpanoon on tullut sen verran, että ollaan nyt kesästä lähtien valmennettu itse itseämme. Kiitos meidän ihanille valkuille näistä vuosista! Ootte rakkaita <3
 
 
Tää alkusyksy on mennyt tosi nopeeta ja ekoihin kisoihin on enää reilu kuukausi! Tsemii kaikille joukkueille tulevaan kauteen ja kisois nähdään(: Loppuun vielä pari (aika monta) kuvaa viime viikon treeneistä.
 
 


 
 




 
 
 
 








2 kommenttia: